Om Clean White

Om Clean White

Om Clean White

Vi synes, der mangler seriøse tandblegningsprodukter til hjemmebrug på det danske marked – nogle, som...

Vi synes, der mangler seriøse tandblegningsprodukter til hjemmebrug på det danske marked – nogle, som giver synlige resultater uden at ødelægge hverken tænder eller tandkød.

Hvordan adskiller Clean Whites produkter sig fra andre tandblegningsmidler?
Der findes et hav af midler, som lover hvidere tænder, på markedet. Nogle af dem baserer deres ”teknologi” på sort kul, blå lamper og kulørt mundskyl. Desværre er det langt fra alle blegeprodukter, som lever op til dine forventninger eller til sundhedsmyndighedernes lovgivning om tilsatte ingredienser. Nogle af produkterne er rent ud sagt noget fusk uden nogen som helst virkning på dine tænder. Andre er tilsat så høje koncentrationer af blegemiddel, at det kan ødelægge dine tænder og tandkød. Derfor bør du være kritisk, når du vælger et tandblegemiddel til hjemmebrug.

Sikkerhed for virkning og indhold
Clean White forhandler udelukkende blegeprodukter, som er fabrikeret af producenter, der også leverer medikamenter til tandlægeklinikker. Det betyder, at dokumentationen for både virkning og indholdsstoffer er i orden, så du ikke ofrer hverken din tandsundhed eller dine penge i bestræbelsen på at få hvidere tænder.

Hvordan kan vi tilbyde tandblegning så billigt?
Da vi i forvejen leverer produkter og service til tandlægeklinikker i hele Danmark, kan vi købe stort ind og tilbyde vores kunder tandblegning til lave priser. Desuden råder vi over vores eget dentallaboratorium, som gør det muligt at lave aftryk af dine tænder og fremstille en personlig blegeskinne til en pris langt under tandlægens. Clean White gør professionel tandblegning til hjemmebrug sikkert og billigt.

Your cart

0 items

Your cart is empty