Hvordan adskiller Clean Whites produkter sig fra andre tandblegningsmidler?

Hvordan adskiller Clean Whites produkter sig fra andre tandblegningsmidler?

Om Clean White

Vi synes, der mangler seriøse tandblegningsprodukter til hjemmebrug på det danske marked – nogle, som...


Der findes et hav af midler, som lover hvidere tænder, på markedet. Nogle af dem baserer deres ”teknologi” på sort kul, blå lamper og kulørt mundskyl. Desværre er det langt fra alle blegeprodukter, som lever op til dine forventninger eller til sundhedsmyndighedernes lovgivning om tilsatte ingredienser. Nogle af produkterne er rent ud sagt noget fusk uden nogen som helst virkning på dine tænder. Andre er tilsat så høje koncentrationer af blegemiddel, at det kan ødelægge dine tænder og tandkød. Derfor bør du være kritisk, når du vælger et tandblegemiddel til hjemmebrug.

Sikkerhed for virkning og indhold
Clean White forhandler udelukkende blegeprodukter, som er fabrikeret af producenter, der også leverer medikamenter til tandlægeklinikker. Det betyder, at dokumentationen for både virkning og indholdsstoffer er i orden, så du ikke ofrer hverken din tandsundhed eller dine penge i bestræbelsen på at få hvidere tænder.
Vores produkter fra Opalescence er fremstillet efter en metode, som har mere end 30 år på bagen, og som anvendes af tandlæger i Danmark og resten af verden. Mirawhite Shine-pennen produceres af den ansete tandlægemiddelvirksomhed Hager & Werken.

Your cart

0 items

Your cart is empty